Viranşehir 75. Yıl Anaokulu
VİRANŞEHİR MAH. 34323 SK. 75. YIL İ.Ö.O SİTESİ VIRANŞEHIR 75.YIL ORTAOKULU BLOK NO 6 MEZİTLİ / MERSİN

VİZYON

Okul öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak. Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmak. Kısacası; okulunu seven, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş, mutlu, güvenli, sağlıklı, başarılı çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Anaokulu 36-72 aylık çocukların psikomotor, bilişsel, duygusal, sosyal, zihinsel ve dil gelişimleri ile öz bakım becerilerini sağlarken, “Her çocuk özeldir” anlayışı ile çocukların yaşları, gelişimsel özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri doğrultusunda; örnek bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir okul öncesi eğitim kurumudur.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM